Участь закладів освіти у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура») До уваги

Участь закладів освіти у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура»)

  • Переглядів: 52

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує, що у травні-червні поточного року буде проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура»). Метою проведення заходу є виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України як високоморальних особистостей, які плекають українські традиції, духовні цінності, володіють відповідними знаннями, вміннями і навичками, здатні реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства.

Участь гуманітарного відділу в онлайн-нараді

Участь гуманітарного відділу в онлайн-нараді

  • Переглядів: 38

9 травня, за ініціативи департаменту освіти і науки облдержадміністрації, в режимі онлайн відбулася година обговорення нормативних документів у сфері освіти.

Книжкові новинки у сільських бібліотеках  Криворізької ТГ

Книжкові новинки у сільських бібліотеках Криворізької ТГ

  • Переглядів: 56

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує, що близько 100 примірників новеньких україномовних книг провідних вітчизняних видавництв отримано від Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого та Національної бібліотеки України для дітей.

Проведення виховної години в закладах освіти з нагоди Дня Європи в Україні

Проведення виховної години в закладах освіти з нагоди Дня Європи в Україні

  • Переглядів: 37

В закладах загальньої середньої освіти  Криворізької громади  були проведені виховні години з нагоди Дня Європи в Україні. Цьогоріч Україна вперше за двадцять років долучилася до заходів з нагоди Дня Європи — свята, яке традиційно 9 травня відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті. "Будемо вшановувати нашу історичну єдність – єдність усіх європейців, які знищили нацизм і переможуть рашизм", — сказав президент Володимир Зеленський у зверненні 8 травня після підписання указу про щорічне відзначення свята в Україні.

Представники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради пройшли онлайн-навчання До уваги

Представники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради пройшли онлайн-навчання

  • Переглядів: 56

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що Національна соціальна сервісна служба України у межах співпраці з Міжнародною організацією з питань міграції презентувала підготовлений спільно з Міністерством соціальної політики України електронний навчальний курс з питань протидії торгівлі людьми.

Книжкові виставки до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Книжкові виставки до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

  • Переглядів: 58

З нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у сільських бібліотеках Криворізької ТГ оформлено тематичні книжкові виставки. 

Відбулося покладання квітів до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Відбулося покладання квітів до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

  • Переглядів: 103

Травневі дні для всіх нас традиційно пов’язані з пам’яттю про події Другої світової війни. Для кожного українця згадки про 1939 – 1945 роки є дуже особистими, адже в нашій країні немає жодної родини, яка не мала би власної історії про ту війну. Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що 8 травня 2023 року з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (Дня перемоги) відбулося покладання квітів до Стели загиблим воїнам у роки Другої світової війни. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять мільйонів загиблих на полі бою, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях – тих, чиє життя забрала війна.  Cвята пам’ять про Другу світову війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Пам’ятаємо! Перемагаємо!

Участь гуманітарного відділу в онлайн-консультаціі з питань розробки і запровадження механізму використання інструментів електронної демократії у молодіжній політиці До уваги

Участь гуманітарного відділу в онлайн-консультаціі з питань розробки і запровадження механізму використання інструментів електронної демократії у молодіжній політиці

  • Переглядів: 44

5 травня, за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, відбулась онлайн-консультація з питань розробки і запровадження механізму використання інструментів електронної демократії у молодіжній політиці.