09 березня поточного року в режимі онлайн відбувся воркшоп для сильних жінок та тему: "Мікрополітика  та гендер"

09 березня поточного року в режимі онлайн відбувся воркшоп для сильних жінок та тему: "Мікрополітика  та гендер"

  • Переглядів: 52

09 березня поточного року в режимі онлайн відбувся воркшоп для сильних жінок та тему: "Мікрополітика  та гендер". Участь в семінарі взяла головний спеціаліст Криворізької сільської ради Стащенко Тетяна. Під час заходу учасники обговорювали питання щодо відносин із владою на містах у гендерному контексті та ділилися особистим досвідом для досягнення успішних цілей.

Проведення профілактичного онлайн-заняття  "Єдиний урок безпеки"

Проведення профілактичного онлайн-заняття "Єдиний урок безпеки"

  • Переглядів: 136

10 березня 2023 року головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Покровського районного управління Головного управління ДСНС у Донецькій області Подольський Андрій Сергійович провів з учнями 1-9 класів ОЗО «Добропільський ліцей Криворізької сільської ради» та Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів профілактичне онлайн-заняття - Єдиний урок безпеки. Під час зустрічі інспектор нагадав учасникам алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога», під час артилерійських обстрілів, алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, а також ще раз нагадав про правила безпечної поведінки у побуті та правила пожежної безпеки в осінньо-зимовий період. Дотримуйтесь правил безпеки та бережіть себе!

Весняні канікули

Весняні канікули

  • Переглядів: 87

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє: з 25 березня у школярів Криворізької громади розпочнуться весняні канікули, які триватимуть 9 днів. Освітній процес поновиться з 03 квітня 2023р.

Привітання голови Криворізької сільської ради з Міжнародним жіночим днем

Привітання голови Криворізької сільської ради з Міжнародним жіночим днем

  • Переглядів: 87

Міжнародний жіночий день – одне з родинних свят, яке сповнює наші серця найщирішими, найпрекраснішими почуттями любові й поваги до вас, дорогі наші матері, сестри, дружини, донечки і колегині.

Проведення онлайн-наради з питань профілактики причин вступу підлітків до агресивних молодіжних субкультур

Проведення онлайн-наради з питань профілактики причин вступу підлітків до агресивних молодіжних субкультур

  • Переглядів: 60

02 березня поточного року за ініціативи департаменту освіти і науки облдержадміністрації відбулась онлайн-нарада з питань профілактики причин вступу підлітків до агресивних молодіжних субкультур. У заході прийняли участь  представники ювенальної превенції УПД ГУНП в Донецькій області,  Донецького обласного навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти , працівники департаменту, керівники органів управління освітою військових адміністрацій, рад територіальних громад. Під час наради розглядалися наступні  питання: -  зона ризиків проявів деструктивної поведінки у підлітків ; -  профілактика причин вступу підлітків до агресивних молодіжних субкультур; -  замовлення підручників для учнів 1 класу; -  опрацювання списків дітей, які залишились у територіальних громадах області.

День спротиву російській окупації Криму

День спротиву російській окупації Криму

  • Переглядів: 91

9 років тому росія розпочала найбільшу з часів Другої світової війни військову агресію в Європі. Грубо порушуючи територіальну цілісність та суверенітет України, російські війська окупували Крим – це було першою частиною російсько-української війни.

Проведення роботи відкритої управлінської студії «Подолання викликів і ризиків організації освітнього процесу в умовах воєнного стану»

Проведення роботи відкритої управлінської студії «Подолання викликів і ризиків організації освітнього процесу в умовах воєнного стану»

  • Переглядів: 90

21 лютого у м. Київ під головуванням заступниці голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної було проведено роботу відкритої управлінської студії «Подолання викликів і ризиків організації освітнього процесу в умовах воєнного стану». Захід проходив  за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) із метою визначення стратегічних кроків для швидкого післявоєнного відновлення, підвищення якості освіти в синхронізації з освітнім простором Європейського Союзу, а також обговорення перспектив реалізації програми великої трансформації «Освіта 4.0: український світанок». Серед учасників –  спеціалісти департаментів освіти і науки, начальники управлінь освіти, керівники центрів професійного розвитку педагогічних працівників, спеціальних закладів загальної середньої освіти, закладів професійної  та фахової передвищої освіти – усього близько 150 осіб. Від гуманітарного відділу Криворізької сільської ради взяли участь начальник відділу Грибаускас Лариса Іонасівна та головний спеціаліст відділу Стащенко Тетяна Миколаївна. У перший день робота управлінської студії відбувалася за трьома діалоговими вікнами у формі панельних дискусій: -  перша дискусія була присвячена нормативно-правовому аспекту функціонування української освіти; -  друга дискусія з теми «Освіта нового покоління» точилася навколо питань цифровізації, перспектив освітньої реформи в умовах воєнного стану та професійного розвитку педагогів; -  третя дискусія відбувалася навколо питань безпеки в закладах освіти. Обговорено особливості створення безпечного освітнього середовища на Донеччині. На другий день під час діалогового вікна були обговорені питання якості освітньої діяльності ЗЗСО в умовах воєнного стану, зокрема деякі аспекти нормативно-правової бази. Особливу увагу зосереджено на шляхах ефективної підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) 2023 року в умовах дистанційного навчання. Після дискусій із зазначених питань учасники працювали по групах над алгоритмом створення моделі функціонування закладів освіти у громадах.