Участь гуманітарного відділу в засіданні розширеної колегії управління фізичної культури і спорту облдержадміністрації та семінарі-нараді

Участь гуманітарного відділу в засіданні розширеної колегії управління фізичної культури і спорту облдержадміністрації та семінарі-нараді

  • Переглядів: 232

05 вересня поточного року в режимі онлайн відбулося засідання розширеної колегії управління фізичної культури і спорту облдержадміністрації та семінар-нарада з керівниками органів управління фізичною культурою та спортом виконавчих органів рад територіальних громад, військових адміністрацій. Від гуманітарного відділу Криворізької сільської ради в засіданні прийняли участь начальник гуманітарного відділу  Лариса Грибаускас та головний спеціаліст відділу Тетяна Стащенко.  Під час засідання колегіі обговорювались важливі питання  щодо підготовки спортсменів до змагань, можливості організації роботи фізкультурно-спортивного напрямку в умовах воєнного стану.

Навчальний рік 2022-2023 - у школах  Криворізької громади

Навчальний рік 2022-2023 - у школах  Криворізької громади

  • Переглядів: 328

Навчальний рік 2022-2023 - у школах  Криворізької громади             Відповідно до постанови КМУ від 24 червня 2022 року №711 «Про початок навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні»,  Розпорядження голови Криворізької сільської ради від 31.08.2022 освітній процес в Криворізькій громаді  буде здійснюватися у дистанційному режимі.

Загальнонаціональна хвилина мовчання

Загальнонаціональна хвилина мовчання

  • Переглядів: 175

За кожен свій прожитий день дякуємо українським захисникам, які продовжують боронити рідну землю не жалкуючи свого життя. Для нас ви всі герої! 

Участь гуманітарного відділу в  онлайн-занятті

Участь гуманітарного відділу в онлайн-занятті

  • Переглядів: 101

30 серпня поточного року представники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради доєдналися до участі короткострокового онлайн-занятті щодо організації заходів цивільного захисту та створення безпечних умов перебування в закладах освіти дітей, учнів, студентів та працівників під час занять обговорювались такі теми як: “Організація безпечного навчального процесу в закладах освіти”, “Укриття учасників навчального процесу у фонді захисних споруд цивільного захисту”, “Порядок дій у разі оголошення сигналу “Повітряна тривога”. В заході також взяли участь керівники органів управління у сфері освіти рад територіальних громад, військові адміністрації, заклади освіти.