4 травня поточного року, відбулась відеоконференція з керівниками органів  управління фізичною культурою та спортом територіальних громад

  • 51

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що 4 травня поточного року, відбулась відеоконференція з керівниками органів  управління фізичною культурою та спортом територіальних громад.  

Захід було проведено управлінням фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, в рамках моніторингу проведеної роботи щодо розвитку сфери фізичної культури і спорту в регіоні.

Участь у відеоконференції взяла головний спеціаліст гуманітарного відділу Криворізької сільської ради – Тетяна Стащенко.

Учасники заходу обговорили низку важливих питань, зокрема: реалізація програми Президента України «Здорова Україна» і соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення Донецької області у 2023 році, наповнення електронного реєстру спортивних споруд територіальними громадами області та ін.

Фото без описуФото без описуФото без опису