До Всеукраїнського  дня дошкілля

До Всеукраїнського дня дошкілля

  • Переглядів: 102

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дитячих садків та інших дошкільних закладів, спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній фронтовій передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього. Звертаючи широку увагу суспільства на цінність дошкільного виховання, проблеми дитячих дошкільних установ і дошкільного дитинства в цілому, в Україні, за даними проекту DilovaMova.com, вихователі та працівники дошкільних установ відзначають своє професійне свято «Всеукраїнський день дошкілля» в останню неділю вересня. Нормативним підґрунтям свята є постанова Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 № 629 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року» та резолюція І Всеукраїнського з’їзду працівників дошкільної освіти. Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період не тільки закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності, але і відбувається якесь незриме таїнство, яке відбувається тільки на рубежі поколінь - передача нашої спільної спадщини. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія. Звичайно, деякі малюки виховуються вдома, поруч з батьками, бабусею і дідусем, і потрапити в дитячий сад з різних причин не можуть. В цей особливий День ми приєднуємося до привітань на адресу наших вихователів і всіх дошкільних працівників! Висловлюємо свою подяку. Бажаємо їм здоров’я і міцних нервів, хороших зарплат і побільше приємних моментів в їх, так необхідної всім нам праці! Зі Святом! В 2022 році Всеукраїнський день дошкілля припадає на 25 вересня.

Всеукраїнський тиждень протидії булінгу

Всеукраїнський тиждень протидії булінгу

  • Переглядів: 891

Всеукраїнський тиждень протидії булінгу З 16 по 20 вересня в Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений Всеукраїнський тиждень протидії булінгу. Практичний психолог провела виховні заходи, учні старшої школи спільними зусиллями створили дерево парад "Як протидіяти булінгу" ? Метою якого є привернення уваги до актуальної проблеми та надати поради з її вирішення ? Метою даного тижня є проведення просвітницьких, профілактичних заходів спрямованих на інформування учасників освітнього процесу про поняття «булінг», його різновиди та профілактику цього явища в закладі освіти.

До  Всесвітнього дня прибирання  «World Cleanup Day»

До  Всесвітнього дня прибирання  «World Cleanup Day»

  • Переглядів: 118

До  Всесвітнього дня прибирання  «World Cleanup Day»  під гаслом «Хай небо буде мирним,а Україна чистою!" для здобувачів освіти ОЗО "Добропільський ліцей Криворізької сільської ради" була проведена онлайн виховна година   «10 хвилин цифрового прибирання». Враховуючи війну та карантинні обмеження, було запропоновано  нові формати на вибір: цифрове прибирання та сімейні або індивідуальні прибирання на прибудинкових або рекомендованих локаціях.  Під час онлайн зустрічі учні ознайомились з інструкцією цифрового прибирання та як видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсїв, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії. Після онлайн-зустрічі ,учні приступили до видалення зайвої інформації зі своїх пристроїв. Цифрове прибирання – це не тільки про екологічну відповідальність, але й про чистоту робочого простору та збільшення ефективності, задоволення від роботи, відповідальне споживання земних ресурсів. Приєднуйтеся до світового цифрового очищення, діліться досягненнями з родиною, друзями, колегами. Публікуйте результати прибирання в соціальних мережах.

Участь в онлайн-нараді з питань організації навчального процесу в умовах воєнного  стану

Участь в онлайн-нараді з питань організації навчального процесу в умовах воєнного  стану

  • Переглядів: 135

14 вересня 2022 року відбулося розширене засідання  гуманітарного відділу  з питань організації навчального процесу в умовах воєнного  стану  під головуванням Грибаускас Л.І, начальника відділу.  Учасники онлайн- наради: представники гуманітарного відділу, керівники закладів освіти,  іх заступники та відповідальні по напрямкам діяльності ЗО, обговорили важливі аспекти подальшого якісного надання послуг у дистанційній формі навчання та  можливостей активізації роботи серед вихованців ЗДО.

День визволення Донбасу від нацистських загарбників

День визволення Донбасу від нацистських загарбників

  • Переглядів: 95

Опорний заклад освіти ліцей Криворізької сільської ради "  8 вересня відзначає День визволення Донбасу від нацистських загарбників. У цей день ми згадуємо трагічні події минулої війни, історію окупації та історію визволення.Цей знаменний день, назавжди увійшов в історію Донбасу як уособлення пам’яті про воїнів-визволителів, які ціною життя забезпечили майбутнім поколінням вільно жити на рідній землі. Нажаль, сьогодні ми на власні очі відчули,що таке війна.Ми всі до кінця розуміємо значення слова мир, і якими складними є кроки до мирних днів та щасливого майбутнього. Пам’ятаймо їх – тих, хто боровся проти нацизму, тих, хто приніс визволення нашому краю, тих, хто визволяв Україну… Живих і мертвих...