Участь у виставці дитячих малюнків «Моя Україна - ти в світі єдина», приурочених до Дня Соборності та Свободи України

Участь у виставці дитячих малюнків «Моя Україна - ти в світі єдина», приурочених до Дня Соборності та Свободи України

  • Переглядів: 97

22 січня Україна відзначатиме чергову річницю з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що унормовував омріяні попередніми поколіннями ідеали української соборності. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка.

Аналітична довідка роботи методичного об’єднання  керівників закладів дошкільної освіти гуманітарного відділу  Криворізької сільської ради

Аналітична довідка роботи методичного об’єднання керівників закладів дошкільної освіти гуманітарного відділу Криворізької сільської ради

  • Переглядів: 399

Базовий компонент дошкільної освіти як Державний стандарт є актуальним у будь-який час. Він утверджує політику держави в галузі дошкільної освіти.

Антикризовий транзитний хаб «Затишок» для переселенців із Донеччини

Антикризовий транзитний хаб «Затишок» для переселенців із Донеччини

  • Переглядів: 95

У Дніпрі запрацював Антикризовий транзитний хаб «Затишок» для переселенців із Донеччини.  Його відкрито у межах спільного грантового проєкту, який впроваджується благодійною організацією благодійний фонд «Слов'янське серце» та громадською організацією «М.АРТ.ІН-клуб» за сприяння Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії, наданої у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

До 85-річчя від дня народження Василя Стуса

До 85-річчя від дня народження Василя Стуса

  • Переглядів: 81

06 січня 1938 року народився видатний український письменник і правозахисник Василь Стус, людина, що стала символом Українського Опору другої половини ХХ століття, ключовою постаттю боротьби та духовного життя доби.

Вітання з наступаючим Новим Роком!

Вітання з наступаючим Новим Роком!

  • Переглядів: 98

Шановні друзі та колеги!  Ось і завершується 2022 рік. Ми знову перегортаємо  ще одну сторінку нашого життя. Від щирого серця гуманітарний відділ Криворізької сільської ради вітає всіх з наступаючим Новим Роком та  Різдвом Христовим! Нехай новий рік  принесе усім вам мир, спокій, впевненість у майбутньому та додасть нових сил для втілення найзаповітніших мрій. Хай множаться щастям, щирою любов’ю, гараздами та достатком ваші оселі, а зимові свята подарують радісний настрій та приємні зустрічі. І хай Новий рік стане для всіх роком добрих змін, а для України – роком перемоги, миру, зміцнення державності, соціально-економічного зростання та духовного оновлення! Міцного вам здоров`я, сімейного благополуччя, тепла та любові! Миру і Божої благодаті в кожен дім! З Новим роком та  Різдвом Христовим! 

Проведення онлайн - наради серед керівників органів освіти області

Проведення онлайн - наради серед керівників органів освіти області

  • Переглядів: 96

Начальник гуманітарного відділу Криворізької сільської ради Грибаускас Лариса Іонасівна прийняла участь у онлайн - нараді серед керівників органів освіти області, яка проходила  під головуванням директорки департаменту освіти, Сідашевої Тетяни Володимирівни. В ході наради були розглянуті  нагальні питання  та прийняті відповідні рішення щодо:  організації  освітнього процесу у 2023-2024 навчальному році,  забезпечення безпечного середовища  закладів освіти  (бомбосховища, найпростійші укриття), змін вступної кампанії ( ДПА, ЗНО, мультіпредметного тесту).  Також обговорювались питання можливості створення консультаційних пунктів на базі закладів загальної середньої і дошкільної освіти . До речі, в нашій громаді , у січні 2023 року, очікується відкриття відповідного пункту на базі Криворізької школи. Про графік роботи пункту , відповідальних осіб, сферу діяльності пункту буде повідомлено пізніше.

Зимові канікули

Зимові канікули

  • Переглядів: 91

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє: з 30 грудня у школярів Криворізької громади розпочнуться зимові канікули, які триватимуть 12 днів. Освітній процес поновиться з 11 січня 2023р.