Ми – УКРАЇНЦІ!

Ми – УКРАЇНЦІ!

  • Переглядів: 227

Україна – це найважливіше для кожного з нас. Ми любимо її, неначе рідну неньку, дякуємо їй за те, що вона так само кохає нас і попри всі незгоди буде продовжувати так любити.

У кожного з нас одна єдина Батьківщина

У кожного з нас одна єдина Батьківщина

  • Переглядів: 194

У кожного з нас одна єдина Батьківщина. Перш за все, це те місце, де ми народилися і виросли, яке ні раз і не двічі ми проміряли своїми ногами. По-друге, Батьківщина – це наша рідна країна. Батьківщину змінити не можна, як не можна змінити своїх батьків, тих, хто дав нам життя. І вважається, що де людина народилася, там вона повинна прожити своє життя і пройти до кінця свій шлях. Для нас такою Батьківщиною є наша рідна Україна.              

Емоційна підтримка під час війни

Емоційна підтримка під час війни

  • Переглядів: 220

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує, що колектив Донецького обласного навчально-методичного центра психологічної служби, починаючи з 24.02.2022 року, ретельно працював і продовжує працювати над створенням та розміщенням циклу постів, буклетів, плакатів для інформування фахівців психологічної служби, пересічного громадянина, дитячого й дорослого населення щодо реагування під час війни та бомбардування.

Наша Батьківщина – Україна

Наша Батьківщина – Україна

  • Переглядів: 301

У кожного з нас є Батьківщина-країна, яка одна на всіх. Це наша прекрасна Україна. Вважають, що любов до Батьківщини, до України, неусвідомлено завжди живе в серці кожного з нас. І проявляється вона і в гірку, і в радісну для країни годину.                                                                          

Рідний дім – як маленька батьківщина

Рідний дім – як маленька батьківщина

  • Переглядів: 1594

Рідний дім – як маленька батьківщина. В кожному будинку живе сім’я –частина великої Батьківщини. Кожна людина любить свій дім, незалежно від того, великий він чи маленький, старий чи новий. 

Методичні рекомендації МОН України для проведення бесід з учнями ЗЗСО

Методичні рекомендації МОН України для проведення бесід з учнями ЗЗСО

  • Переглядів: 161

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради надає методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України для проведення бесід з учнями закладів загальної середньої освіти з питань уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами.

Краса української природи

Краса української природи

  • Переглядів: 164

Краса природи України – в чому вона? Для кожної людини, яка щиро любить рідну землю, її природа – найчарівніша у світі. Та здається, що немає нічого прекраснішого за українські краєвиди.

У Криворізькій ТГ триває робота з дітьми-переселенцями

У Криворізькій ТГ триває робота з дітьми-переселенцями

  • Переглядів: 179

Діти та підлітки є особливо вразливою групою. Дорослі легше пристосовуються до умов переселення, використовуючи вже набуті механізми захисту або необхідні способи поведінки, ще недостатньо розвинені у дітей і підлітків. Через обмежений контроль над своїм оточенням і власними силами діти не можуть зрозуміти, що відбувається насправді. У такому стані нерозуміння і підвищеного почуття безпорадності діти, які пережили психотравму, потребують підтримки та співчуття.

Новини нормотворення

Новини нормотворення

  • Переглядів: 178

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради звертає Вашу увагу!  03 березня 2022 року Верховною Радою України прийнято Закон України № 2108-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність”.