Чому ми любимо свою Батьківщину?

Чому ми любимо свою Батьківщину?

  • Переглядів: 258

Батьківщина – це місце, де ми народилися і виросли. Чому ми любимо свою Батьківщину? В Україні нам все рідне: люди, мова, місця. Тут проходить наше дитинство – найкращі роки. Саме в Україні живуть наші близькі люди: батьки, бабусі з дідусями, друзі. Українська – наша рідна співоча мова. На нашій Батьківщині все особливе, рідне, близьке. Наша Україна дуже затишна. Вона чарує всіх своєю різноманітністю: морями, горами, річками, озерами, полями. Ми пишаємося тим, що ми – українці. Змалку ми мріяли подорослішати і допомагати своїй країні стати сильнішою та прекраснішою. Тож бережімо рідні місця і не забуваймо Батьківщину, адже вона в нас одна.

УВАГА!

УВАГА!

  • Переглядів: 149

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради нагадує, що згідно з наказом від 11.03.2022 року № 27-Д «Про організацію освітнього процесу», з 14 березня 2022 року освітній процес в навчальних закладах громади відновлено:

Краса у рідному слові…

Краса у рідному слові…

  • Переглядів: 135

Часто кажуть, що душа народу виражається в слові. Це справді так, бо рідне слово сповнене любові, воно витримало випробування впродовж століть, продовжує жити в душах тих, хто сприймає його не як державну мову, а як щось рідне, материнське, ніжне. А з ніжної душі й слово виринає чисте, свіже, запашне, як лірична українська пісня.

Рідна земля і в жмені мила…

Рідна земля і в жмені мила…

  • Переглядів: 221

Все своє життя ми прагнемо душею до землі, на якій народилися. Тільки тут наше серце знаходить заспокоєння. Сьогодні чи не кожен прагне покинути рідні місця, шукає кращого життя там, де його немає. Але серце кожної такої людини все одно залишається в рідних краях.

Рідна мова — найбільше багатство

Рідна мова — найбільше багатство

  • Переглядів: 264

Рідна мова — це та мова, якою ми з вами розмовляємо. Це те, що робить народ народом, адже саме через мову народ являє світові найцінніші набутки свого серця і мудрості. Ось чому вважається, що рідна мова — найбільше багатство нації, її найцінніший скарб.

Міністерство освіти і науки України створило Всеукраїнський онлайн розклад для учнів під час воєнного стану

Міністерство освіти і науки України створило Всеукраїнський онлайн розклад для учнів під час воєнного стану

  • Переглядів: 168

Щоб не допустити незворотних втрат у освіті, уже з 14 березня освітній процес у більшості регіонів буде відновлений. Він буде проходити з використанням технологій дистанційного навчання. Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує, що для зручності організації цього процесу для великої кількості дітей, зокрема евакуйованих, Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн розклад.

Моя Батьківщина

Моя Батьківщина

  • Переглядів: 138

Споконвіку Україна славилася своїми мальованими хатками серед квітучих садів, золотом ланів, овіяних козацьким духом, зеленими гаями та свіжими водами сивого Дніпра.