Представники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради пройшли онлайн-навчання

  • 58

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що Національна соціальна сервісна служба України у межах співпраці з Міжнародною організацією з питань міграції презентувала підготовлений спільно з Міністерством соціальної політики України електронний навчальний курс з питань протидії торгівлі людьми.

Навчальний курс розрахований для спеціалістів, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми. Кожен спеціаліст, який дотичний до сфери протидії торгівлі людьми, у будь-якій частині України має змогу отримати доступ до онлайн-навчального ресурсу у зручний для себе час. Минулого року курс було оновлено, щоб врахувати зміни в законодавстві, відобразити виклики, пов’язані з війною та зробити цей навчальний продукт більш зручним для користувача. Даний електронний курс є інноваційним продуктом та був розроблений відповідно до сучасних тенденцій дистанційної освіти.

Протягом березня-квітня поточного року представники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради проходили дистанційне навчання із зазначених питань та успішно впоралися з фінальним тестуванням.  

Учасникам курсу було надано теоретичні і практичні знання для розуміння поняття торгівлі людьми, виявлення та перенаправлення потенційних постраждалих осіб, особливості надання їм допомоги та функціонування Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми. 

Фото без описуФото без описуФото без опису