14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС До уваги

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

  • Переглядів: 63

14 грудня наша країна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Указ № 945 про установу цієї пам’ятної дати підписаний Президентом 10 листопада 2006 року.

3 грудня - Міжнародний день людей з обмеженими можливостями До уваги

3 грудня - Міжнародний день людей з обмеженими можливостями

  • Переглядів: 80

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій, тощо. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

2 грудня – Міжнародний день боротьби за скасування рабства До уваги

2 грудня – Міжнародний день боротьби за скасування рабства

  • Переглядів: 35

2 грудня відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства.  У цей день 1949 року на 4-й сесії Генеральної Асамблеї ООН було прийнято Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами. В України документ набрав чинності 15 лютого 1955 року. За даними ООН в світі налічувалося понад 40 мільйонів осіб, які є жертвами сучасних форм рабства, при цьому 71 відсоток з них – жінки та дівчата.

Кінець осені видався насиченим на різноманітні обласні заходи

Кінець осені видався насиченим на різноманітні обласні заходи

  • Переглядів: 34

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що наприкінці листопада поточного року відбулися такі заходи: година обговорення нормативних документів у сфері освіти, робоча онлайн-нарада з питань реалізації проєктів, тренінг «Посилення спроможності місцевих механізмів взаємодії в галузі протидії торгівлі людьми».