Проведення онлайн вікторини національно-патріотичного спрямування: «Ми всі одна сім’я» до Дня Соборності України

  • 87

День Соборності України! У цей день, 22 січня, увесь український  народ незалежної України відзначає день  згуртованості, день незламності  та єднання.  Це одне із знакових свят української держави .  Ми відзначаємо два важливих свята - проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель. Головна традиція в День Соборності - це живий ланцюг, який українці вибудовують, символізуючи об'єднання українських земель і державну єдність.  Працівники Шилівської філії у цей неспокійний для всієї країни час долучилися до акції єднання , милосердя  і допомоги «Відповідальність починається з мене».
У школі для учнів 1- 4 класів були проведено онлайн вікторину національно-патріотичного спрямування: «Ми всі одна сім’я». Під час заходу  діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.
Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, нехай щодня дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, мир та світлу надію. Слава Україні!