Вшануймо 29 серпня захисників України, які загинули в боротьбі  за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України!

Вшануймо 29 серпня захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України!

  • Переглядів: 212

З 2019 року День пам’яті захисників України відзначається щорічно 29 серпня, відповідно до Указу Президента від 23 серпня 2019 року № 621.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

  • Переглядів: 241

20 серпня 2021 року о 14.00 годині дня відбудеться позачергова XІІІ сесія Криворізької сільської ради VIII скликання , за адресою: с.Новофедорівка, вул. Центральна, (Новофедорівський сільський клуб)

Щеплення проти COVID-19 дітей віком 12+

Щеплення проти COVID-19 дітей віком 12+

  • Переглядів: 182

Міністерство охорони здоров’я України своїм наказом від  17.07.2021 затвердило рекомендації Національної технічної групи експертів з імунопрофілактики щодо можливості вакцинації дітей віком від 12 років вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech.

Підприємці ІТ Сектору - для вас є ВА У новина! Ви готові?

Підприємці ІТ Сектору - для вас є ВА У новина! Ви готові?

  • Переглядів: 185

Вперше в Україні стартує секторальна освітня програма - Ехрогі Еуоіпїіоп ІТ, яка стане кроком до розвитку вашої компанії на глобальному рівні, сформує розуміння, як експортувати системно та отримувати більший прибуток за рахунок ефективної співпраці у форматі секторальних альянсів!

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА ВОДІ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА БАТЬКІВ

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА ВОДІ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА БАТЬКІВ

  • Переглядів: 194

         Літо — прекрасна пора, коли стовпчики термометрів показують понад 25 градусів. Вода в річках, озерах, водоймах і морі  поступово прогрівається і відкривається пляжний сезон. А це означає, що не буде зайвим ще раз обговорити всі правила поведінки на воді для дітей, адже саме вони найчастіше наражаються на небезпеку.