Бережіть хліб від вогню!!!

Бережіть хліб від вогню!!!

  • Переглядів: 314

Через декілька тижнів почнуться жнива. Добропільські фахівці ДСНС закликають громадян та суб‘єктів господарської діяльності дотримуватися пожежної безпеки під час збирання урожаю та зберігання грубих кормів. Основними причинами виникнення пожеж під час жнив є необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації машин та агрегатів, випалювання стерні. Гасіння пожежі у полі вимагає значних матеріальних засобів і людських ресурсів.

ПРОФІЛАКТИКА  АСКАРИДОЗУ

ПРОФІЛАКТИКА АСКАРИДОЗУ

  • Переглядів: 244

Аскаридоз – це поширена хвороба з групи гельмінтозів, яку спричиняє паразитування в організмі людини аскариди людської.

Правила користування електричними приладами

Правила користування електричними приладами

  • Переглядів: 301

Однією з причин пожеж є порушення правил користування електричними приладами. Як показує практика, що пожежі відбуваються в основному з двох причин: у разі порушення правил пожежної безпеки під час користування електропобутовими приладами та прихованої несправності цих приладів. Крім того, пожежі можуть виникати від несправної електропроводки або неправильної експлуатації електромережі.

Вакцинація - захист від COVID-19

Вакцинація - захист від COVID-19

  • Переглядів: 225

Масштабна кампанія з вакцинації, що розпочалася два місяці тому набирає оберти. Мільйони людей у всьому світі вже встигли отримати щеплення проти COVID-19.

ЯК УБЕРЕГТИ СЕБЕ ВІД ЗАРАЖЕННЯ   І  ЗАПОБІГТИ   ПОШИРЕННЮ  COVID - 19?

ЯК УБЕРЕГТИ СЕБЕ ВІД ЗАРАЖЕННЯ І ЗАПОБІГТИ ПОШИРЕННЮ COVID - 19?

  • Переглядів: 232

В Україні,  а також  у нашому регіоні фіксується стрімкий ріст захворюваності на коронавірусну інфекцію. Погіршення епідеміологічної ситуації пов’язано з недотриманням громадянами рекомендацій фахівців щодо профілактики зараження коронавірусом.