Оновлення інформації про кінцевих бенефіціарних власників громадських об’єднань

Оновлення інформації про кінцевих бенефіціарних власників громадських об’єднань

  • Переглядів: 265

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) інформує, що 08 червня 2021 року за № 768/36390 Міністерством юстиції України зареєстровано наказ Міністерства фінансів України від 19 березня 2021 року № 163 "Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності" (далі – Наказ про структуру власності), який набрав чинності 11 липня 2021 року.

Дія. Цифрова освіта До уваги

Дія. Цифрова освіта

  • Переглядів: 592

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020р. № 471, зокрема, цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua. На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом - освітні серіали. Наразі, на платформі доступний новий онлайн серіал «Як громаді стати цифровою» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-communities)

Добропільські рятувальники закликають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті!

Добропільські рятувальники закликають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті!

  • Переглядів: 191

слідкуйте за станом та справністю електромережі; у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо; не залишайте малолітніх дітей без нагляду, та не дозволяйте їм бавитися сірниками; намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності; не паліть у ліжку; подбайте про стан опалення в помешканні та не використовуйте старі чи несправні обігрівачі; при виникненні пожежі негайно повідомляйте Службу порятунку «101», адже кожна хвилина у цій ситуації має вирішальне значення! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню. Пам'ятайте, що загрозу завжди краще попередити, ніж мати справу з її наслідками.

ПАМЯТКА  Відпочинок на пляжі  під час пандемії ?

ПАМЯТКА Відпочинок на пляжі під час пандемії ?

  • Переглядів: 216

Літо – пора відпусток. Усі, хто захоплюється пляжним відпочинком повинні знати правила, які в умовах пандемії зроблять Ваш відпочинок безпечним. То як же відпочити без загрози зараження на коронавірус?

Вакцинуйтесь від  COVID-19!

Вакцинуйтесь від COVID-19!

  • Переглядів: 366

Зараз в Україні сприятлива епідеміологічна ситуація для  вакцинації проти  COVID-19. Скористайтесь цим часом до нової хвилі захворювання. Вакцинуйтесь, щойно у Вас буде така можливість. Надаємо пояснення до питань, які можуть виникнути у Вас перед  вакцинацією:

Забезпечення фінансової обізнаності населення

Забезпечення фінансової обізнаності населення

  • Переглядів: 224

З метою забезпечення фінансової обізнаності населення країни Національний банк України спільно з обласними державними адміністраціями розробляє Національну стратегію фінансової грамотності до 2025 року.

Вистава "Українські переспіви"

Вистава "Українські переспіви"

  • Переглядів: 460

18 липня 2021 року в с. Добропілля біля сільського будинку культури об 11 годині відбудеться лялькова вистава для дітей "Українські переспіви" театром ляльок "Равлик"

Вакцинація від COVID-19  при наявності хронічних хвороб

Вакцинація від COVID-19 при наявності хронічних хвороб

  • Переглядів: 509

В умовах пандемії важливо захистити себе від COVID-19, від якого не існує ліків. Літні люди та люди з хронічними  захворюваннями є однією з груп ризику тяжкого перебігу COVID-19 та смерті від нього.