ДОБРОПІЛЬСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ГУ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ       ПОВІДОМЛЯЄ

ДОБРОПІЛЬСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ГУ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

  • Переглядів: 287

       В  населених пунктах розташованих на територіях Добропільської, Білозерської, Шахівської та Криворізької громад  склалася    вкрай неблагоприємна  ситуація   з  захворюваності  на коронавірусну   інфекцію.

Обережно кліщі!

Обережно кліщі!

  • Переглядів: 188

З настанням теплих весняних днів виходи на природу для багатьох мешканців міста та району приносять не тільки приємні емоції,а нажаль, водночас спричиняють і проблеми. В лісах і парках активізуються кліщі, чиїх укусів людині слід остерігатися під час відпочинку на природі. В цей період в лікувальні установи м.Добропілля збільшується кількість звернень людей постраждалих від укусів кліщів.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

  • Переглядів: 175

Щопонеділка спеціалістами відділу соціальної політики Криворізької сільської ради  з  09:00  до 13:00 буде проводиться  прийом документів на всі види соціальної допомоги, пільг та субсидій.

ВАКЦИНИ ПРОТИ КОРОНОВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ

ВАКЦИНИ ПРОТИ КОРОНОВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ

  • Переглядів: 230

Навколо вакцин від Covid-19 в Україні існує безліч страхів і упереджень.           Українцям треба усвідомлювати що коронавірус - це дуже важка інфекція, яка забрала  вже понад 26 тисяч життів в Україні. Вона часто буває абсолютно непередбаченою і  "вдаряти" не тільки по легенях, але і по іншим органам і системам. Доволі часто люди, які перехворіли на Covid-19, потім змушені спостерігатися у кардіолога, у психіатра. У них є ризик виникнення інсультів та  інфарктів. Тому вакцинуватися потрібно обов'язково, як для себе особисто, так і для суспільного блага.

Про перерахунок щомісячних страхових виплат з 1 березня 2021 року

Про перерахунок щомісячних страхових виплат з 1 березня 2021 року

  • Переглядів: 217

Добропільським міським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області відповідно до частини другої статті 37 та абзацу першого пункту 10 розділу VII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування», у відповідності з постановою КМУ від 24.06.2021 року № 239 «Про перерахування розміру страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого » з 01 березня 2021 року проведений перерахунок щомісячних страхових виплат потерпілим та членам їх сімей на коефіцієнт 1,11.

Основні запобіжні заходи і правила пожежної безпеки при експлуатації електричних та нагрівальних приладів, що використовуються у побуті

Основні запобіжні заходи і правила пожежної безпеки при експлуатації електричних та нагрівальних приладів, що використовуються у побуті

  • Переглядів: 203

Однією з причин пожеж є порушення правил користування електричними приладами. Як показує практика, що пожежі відбуваються в основному з двох причин: у разі порушення правил пожежної безпеки під час користування електропобутовими приладами та прихованої несправності цих приладів. Крім того, пожежі можуть виникати від несправної електропроводки або неправильної експлуатації електромережі.

УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ!

УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ!

  • Переглядів: 174

Запис на вакцинацію від коронавірусної хвороби COVID-19 мешканців Криворізької ОТГ