Заходи до 80-х роковин трагедії Бабиного Яру  в закладах Криворізької сільської ради

Заходи до 80-х роковин трагедії Бабиного Яру в закладах Криворізької сільської ради

  • Переглядів: 182

29-30 вересня виповнюється 80 років, відколи у Бабиному Яру в Києві були вбиті перші жертви нацистської політики винищення – майже 34 тисячі київських євреїв. У 2021 році, у 80-ті роковини трагедії, ми вшановуємо пам’ять десятків тисяч розстріляних,  масового вбивства мирного населення нацистськими окупантами у місті Київ. Ця трагедія стала всесвітнім символом Голокосту. 

Участь в обласному тренінгу «Школа подружнього життя»

Участь в обласному тренінгу «Школа подружнього життя»

  • Переглядів: 274

Протягом 22-23 вересня 2021 року за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації відбулося дводенне навчання тренерів та вчителів за програмою «Школа подружнього життя» у місті Святогірськ. 

Україна – європейська країна добробуту, комфорту та безпеки

Україна – європейська країна добробуту, комфорту та безпеки

  • Переглядів: 193

На виконання регіонального плану заходів щодо реалізації Стратегії комунікації з питань євроатлантичної інтеграції України на період до 2025 року та з метою інформування населення з цієї теми, гуманітарний відділ Криворізької сільської ради рекомендує до розповсюдження тематичні плакати «Україна – європейська країна добробуту, комфорту та безпеки», «Угода про асоціацію між Україною та ЄС».    

Про перебіг фокус-групи в межах проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області»

Про перебіг фокус-групи в межах проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області»

  • Переглядів: 189

23 вересня на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти для директорів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, методичних служб і керівників органів управління освітою проведено фокус-групу «Головні аспекти розвитку освіти в умовах децентралізації: зміни у векторі професійного розвитку педагогічних працівників. Центри професійного розвитку – методична служба – відділи освіти». В онлайн-заході, який проведено в межах проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області», узяли участь 29 освітян із 18 територіальних громад області. Серед них представники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради.

14 жовтня – День захисників і захисниць України

14 жовтня – День захисників і захисниць України

  • Переглядів: 702

14 жовтня 2021 року Україна на державному рівні вшановує своїх захисників. У цей день українці згадують воїнів, які в різні часи обороняли й обороняють нашу незалежність і територіальну цілісність, усіх захисників України незалежно від службового становища та статі.

План масових культурно-мистецьких заходів, які планується провести у жовтні 2021 року на території Криворізької сільської ради

План масових культурно-мистецьких заходів, які планується провести у жовтні 2021 року на території Криворізької сільської ради

  • Переглядів: 282

З метою висвітлення культурних подій на території Криворізької ОТГ та інформування громадськості про заплановані заходи, гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує про проведення різноманітних заходів у жовтні 2021 року в закладах культури громади. До уваги мешканців урочисті концерти, години-бесіди, тематичні свята, виставки, спортивні змагання, вікторини та ін.

«День з поліцейським та рятувальником»  у Добропільському ліцеї Криворізької сільської ради

«День з поліцейським та рятувальником» у Добропільському ліцеї Криворізької сільської ради

  • Переглядів: 221

23 вересня 2021 року в опорному закладі освіти «Добропільський ліцей Криворізької сільської ради» відбувся інформаційно-профілактичний захід «День з поліцейським та рятувальником» за участю головного інспектора відділу організації профілактичної роботи Покровського районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Донецькій області Рябенко Оксани Миколаївни та старшого пожежного Білицького Павла Павловича.

21 вересня – Міжнародний день миру

21 вересня – Міжнародний день миру

  • Переглядів: 284

У сучасному світі мир – це найбільша цінність та мрія, адже  нестабільність, страх та насилля не просто лякають та знищують, а й не дають можливості розвиватися країнам, державам, народам.  Саме тому  існує цей день – Міжнародний день миру (International Day of Peace).                                                                                                           

Про перебіг фокус-групи в межах реалізації проєкту  «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області»

Про перебіг фокус-групи в межах реалізації проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області»

  • Переглядів: 204

16 вересня представники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради долучилися до фокус-групи в межах реалізації проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області», що проходила на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. У роботі взяли участь понад 30 учасників із 22 територіальних громад Донецької області: представники органів управління освітою, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, освітніх закладів та навчальних установ.