Про перебіг фокус-групи в межах проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області»

  • 189

23 вересня на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти для директорів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, методичних служб і керівників органів управління освітою проведено фокус-групу «Головні аспекти розвитку освіти в умовах децентралізації: зміни у векторі професійного розвитку педагогічних працівників. Центри професійного розвитку – методична служба – відділи освіти». В онлайн-заході, який проведено в межах проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області», узяли участь 29 освітян із 18 територіальних громад області. Серед них представники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради.

У форматі дискусії обговорено питання реалізації у громадах освітньої реформи у векторі професійного розвитку педагогічних працівників. Акцентовано на практиці реалізації повноважень центрів професійного розвитку. Окремо розглянуто, як організувати методичну роботу
з педагогами в умовах відсутності центрів професійного розвитку педагогічних працівників.

Проєкт реалізується ГО «Збалансований розвиток – Схід»
за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» у межах Програми ООН
із відновлення та розбудови миру та фінансової підтримки Європейського Союзу у партнерстві з Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису