Нематеріальна культурна спадщина в умовах воєнного стану в Україні

Нематеріальна культурна спадщина в умовах воєнного стану в Україні

  • Переглядів: 22

Саме за такою темою відбувся 11 березня обласний онлайн-семінар, в якому взяли участь понад 50 представників закладів культури Донеччини та осіб, відповідальних за роботу з НКС в громадах.

Представники гуманітарного відділу – постійні учасники обласних заходів

Представники гуманітарного відділу – постійні учасники обласних заходів

  • Переглядів: 26

06 березня 2024 року через сервіс Google Meet проведено обласні заходи:  семінар управління із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та нараду управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

О Г О Л О Ш Е Н Н Я про формування складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Криворізькій сільській раді До уваги

О Г О Л О Ш Е Н Н Я про формування складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Криворізькій сільській раді

  • Переглядів: 126

Відповідно до  п. 2 ст. 16 Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності» Криворізька сільська рада формує склад координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності. Координаційна рада з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності (далі – Координаційна рада) – це постійно діючий консультативно-дорадчий орган, який заплановано створити при Криворізькій сільській раді, з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприянні у  координації діяльності суб’єктів відносин у зазначеній сфері на території громади.