До уваги отримувачів житлових субсидій До уваги

До уваги отримувачів житлових субсидій

  • Переглядів: 236

Управління соціального захисту населення Покровської районної державної адміністрації інформує, що у зв’язку з тим, що з 7 грудня 2021 року у Донецькій області скасовано «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, в січні 2022 року буде здійснено перерахунок житлових субсидій без врахування збільшених на 50 відсотків соціальних нормативів, внаслідок чого розмір призначеної житлової субсидії за січень 2022 року буде зменшено.

До уваги фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду До уваги

До уваги фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду

  • Переглядів: 395

 До уваги фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду та отримують компенсаційні виплати відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 29.04.2004 року №558 «Про затвердження Порядку призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги» та від 26.07.1996 року №832 «Про підвищення розмірів державної допомоги окремими категоріями громадян, у 2022 році відбудеться припинення виплат відповідно до вказаних постанов, з  можливістю призначення іншої виплати, встановленої законодавством.

Держава допоможе безробітним стати підприємцями

Держава допоможе безробітним стати підприємцями

  • Переглядів: 231

З 1 січня 2022 року безробітні малозабезпечені зможуть отримати фінансову допомогу від держави для започаткування власного бізнесу. Допомога надаватиметься в рамках нової бюджетної програми сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей (Рука допомоги), розробленої Міністерством соціальної політики України.

Від сьогодні через Дію люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру, – Марина Лазебна До уваги

Від сьогодні через Дію люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру, – Марина Лазебна

  • Переглядів: 218

Завдяки спільній роботі Мінсоцполітики та Мінцифри з цифровізації державних послуг у сфері соціального захисту від сьогодні через портал Дія люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час презентації Мінсоцполітики спільно з Мінцифрою нових послуг у Дії, пов’язаних із соціальною та пенсійною сферами.