Питання розвитку спортивної сфери Донеччини в умовах воєнного стану обговорили на відеоконференції з активом громад

  • 27

5 вересня поточного року відбулася чергова відеоконференція з питань розвитку фізичної культури та спорту в територіальних громадах.

До наради долучилися керівники органів управління фізичною культурою та спортом виконавчих органів рад територіальних громад, райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів Донецької області.

Участь в онлайн-зустрічі взяли представники Криворізької громади: начальник гуманітарного відділу Криворізької сільської ради - Лариса Грибаускас та головний спеціаліст відділу - Тетяна Стащенко.

Присутні на відеоконференції керівники місцевих органів управління фізичною культурою та спортом рад коротко доповіли про проведену діяльність та найближчі плани роботи.

Були виокремлені такі питання: кадровий склад, фінансування на розвиток сфери, організація роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл, пошкодження спортивної інфраструктури, підтримка провідних спортсменів і тренерів, існуючі проблеми та шляхи їх вирішення.