Відбулося засідання обласної координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

  • 28

19 липня в режимі онлайн під головуванням заступника начальника Донецької обласної державної адміністрації Олександра ШЕВЧЕНКА проведено чергове засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при ОДА.

 

Участь у заході взяли представники Криворізької громади: начальник сільської військової адміністрації - Анна Черкашина та начальник гуманітарного відділу Криворізької сільської ради - Лариса Грибаускас.

 

Під час зустрічі керівники відповідних структурних підрозділів доповідали про стан роботи у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності.

 

Начальник гуманітарного відділу - Лариса Грибаускас розповіла про роботу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Криворізькій сільській раді, тематичні заходи в закладах освіти та культури громади, залучення активної молоді, співпрацю з громадськими організаціями в цьому напрямку та ін.

 

За підсумками засідання надано відповідні доручення.