Привітання начальника Криворізької сільської військової адміністрації Анни Черкашиної з Днем батька

  • 26

Шановна громадо!

 

Щороку у третю неділю червня в Україні відзначається День батька.

 

Це свято особливо значуще та дещо болюче для України, оскільки багато наших батьків (як і матерів) захищають своїх дітей і нашу державу від російського ворога зі зброєю в руках, щохвилини ризикуючи власним життям. Крім того, через війну і вимушену міграцію українців безліч родин досі залишаються розділеними, діти не можуть бачити своїх татусів, спілкуватися з ними, гратися, слухати їхніх порад.

 

Висловлюю велику повагу всім вам, хто виховує, захищає, вкладає сили та душу у своїх дітей. Нехай завжди між вами панує розуміння, а діти прагнутимуть бути такими ж людьми з великої літери, як ви!

 

Бути хорошим батьком - найвідповідальніша і потрібна робота в житті чоловіка. Стати прикладом для сина і добрим чарівником для дочки. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов'ю і терпінням - таке може тільки тато.

 

Бажаю мудрості, здоров'я і сил, щоб завжди бути для своїх дітей джерелом розуміння і підтримки. Бажаю бути впевненими чоловіками з твердим стрижнем, але в той же час з добрим серцем, повним батьківської любові, завжди пишатися своїми дітьми і розділяти з ним кожну перемогу, кожен успіх. Зі святом!

 

 

 

З повагою

начальник Криворізької сільської

військової адміністрації                                                    Анна ЧЕРКАШИНА

Фото без опису