У режимі онлайн відбулись обласні робочі наради

  • 24

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради доводить до відома, що 07 травня поточного року на платформі Google Meet відбулись обласні заходи за участю представників громади.

У межах підготовки до проведення Міжнародного дня сімʼї Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром спільно з управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації оголошено фотоконкурс «Бережемо традиції свого роду. Донеччина». З метою обговорення організаційних питань щодо проведення конкурсу було проведено онлайн-нараду для керівників структурних підрозділів у справах сімʼї та молоді.

Традиційно, у вівторок, обласним департаментом освіти і науки було організовано онлайн-зустріч щодо участі Донецької області в реалізації пілотного проєкту щодо формування оптимальної мережі академічних ліцеїв, закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 26.04.2024 № 588 «Про деякі питання пілотного проєкту щодо формування оптимальної мережі академічних ліцеїв, закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти».

До участі в зазначених заходах долучилися начальник гуманітарного відділу Криворізької сільської ради Лариса Грибаускас, відповідальні фахівці відділу, а також керівники закладів освіти.