ОГОЛОШЕННЯ про формування ініціативної групи з підготовки установчих зборів молодіжної ради при Криворізькій сільській раді

  • 14

Відповідно до Типового положення про молодіжний консультативно-дорадчий орган місцевого рівня, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні ради», з метою реалізації права молоді на участь у формуванні та реалізації молодіжної політики на місцевому рівні, заплановано утворення молодіжної ради при Криворізькій сільській раді.

Керуючись пунктом 9 Типового положення, склад молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

З метою формування складу молодіжної ради при Криворізькій сільській раді утворюється ініціативна група з підготовки установчих зборів. До складу ініціативної групи входять: представники інститутів громадянського суспільства, представники сільської ради та молодь громади.

Пропозиції щодо включення до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів із зазначенням ПІБ, посади, контактного номера телефону, необхідно подати до Криворізької сільської ради (у форматі ПДФ) на електронну адресу гуманітарного відділу Криворізької сільської ради gumanviddil2021@gmail.com до 30 квітня 2024 року (включно).

Фото без опису