Відбулося засідання атестаційної комісії гуманітарного відділу

  • 12

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що 10 квітня поточного року у дистанційному форматі проведено засідання атестаційної комісії.

 

За підсумками онлайн-засідання атестовано 1 педагогічного працівника – з підтвердженням раніше присвоєній категорії «спеціаліст вищої категорії» та звання «учитель-методист».

 

Атестація відбулась відкрито, з дотриманням норм та правил проходження процедури, без скарг і порушень, дала змогу виявити сильні та слабкі сторони в роботі педагогів, внесла певні корективи в професійну діяльність вчителів.  

 

У закладах загальної середньої освіти Криворізької сільської ради було атестовано 11 педагогічних працівників. Освітяни, які атестувалися, надали творчі звіти.

Варто зазначити, що у 2024 році атестація педагогічних працівників проходила згідно з новим документом – Положенням про атестацію педагогічних працівників, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022 р. № 805.  

Під час атестаційного періоду в закладах освіти були створені необхідні умови для успішного проведення атестації, розроблені та затверджені заходи з її підготовки та проведення.

Результати атестації свідчать про систематичне підвищення фахового рівня педагогічних працівників, розвиток їх творчого потенціалу, вміння поділитися власним професійним досвідом.