Участь представників гуманітарного відділу у квітневих онлайн-заходах

  • 18

11 квітня під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА Володимира Мицика відбулася чергова в 2024 році відеоконференція за участю керівників органів управління фізичною культурою і спортом рад територіальних громад, райдержадміністрацій, військових адміністрацій, до якої також були долучені керівники обласних та місцевих організацій фізкультурно-спортивної спрямованості.

Під час заходу були розглянуті питання:

  • щодо моніторингу складів збірних команд України з видів спорту у розрізі територіальних громад Донецької області;
  • щодо наповнення Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених російською військовою агресією;
  • щодо набору у шкільний блок Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, який триває протягом всього навчального року, а вступна кампанія у коледжний блок проходитиме з червня до кінця липня.
  • щодо реалізації соціального проєкту президента України «Активні парки – локації здорової України» та реалізації ініціативи «Плічо-пліч шкільні ліги»;
  • щодо актуальних змін у законодавстві.

 

На презентації брошури «Майбутнє молоді ВПО: проблеми, виклики та рішення. Рекомендації для закладів освіти» спікер онлайн-зустрічі Данило Метельський розповів про проблеми, з якими стикаються молоді ВПО у закладах освіти, описав проєкти, які можна реалізувати в навчальних закладах, що допоможуть ВПО швидше соціалізуватися у нових громадах, надав відповідні рекомендації та поради.

До участі у зазначених заходах доєдналися працівники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради.