За І квартал поточного року податкова Донеччини отримала 21 запит щодо публічної інформації

  • 21

Фото без опису

 

У сучасному світі доступ до публічної інформації є одним із важливих аспектів демократії та прозорості управління. Громадяни мають можливість перевіряти, чи виконуються податкові обов’язки суб’єктами господарювання, а також чи ефективно використовуються публічні кошти. Це допомагає інвесторам та підприємцям приймати обґрунтовані рішення щодо інвестування та розвитку бізнесу в регіоні.

За січень – березень 2024 року до Головного управління ДПС у Донецькій області надійшов 21 запит на отримання публічної інформації. В розрізі  запитувачів більшість запитів надійшла від фізичних осіб - 19 запитів, і 2 запити надійшло від юридичних осіб.

Запитувачі, зокрема, зверталися з проханням надати копії документів, інформацію про середні, щомісячні суми нарахування заробітної плати співробітникам податкової міліції, про кількість платників єдиного податку та суму боргу по єдиному внеску.

За результатами розгляду задоволено 18 запитів на отримання публічної інформації, 3 знаходиться на розгляді.

Нагадуємо – для покращення інформаційного обміну з платниками податків при Головному управлінні ДПС у Донецькій області працює електронна поштова скринька dn.publicinfo@tax.gov.ua.

 

Корисні посилання: