Для молодіжних працівників та працівниць Донеччини стартував обласний освітній проєкт «Когорта»

  • 28

Під час першої інтеграційної зустрічі присутні ознайомилися з метою, завданнями та елементами програми проєкту. Познайомилися з усіма учасниками процесу, обговорили результати обласного онлайн-опитування молоді, розглянули проблемні питання та внесли свої пропозиції.

Протягом року молодіжні працівники матимуть можливість долучитися до навчань з теми утвердження української національної та громадянської ідентичності, технік психологічного відновлення, теми права людини та соціальної згуртованості, розвитку креативного мислення, волонтерського менеджменту та з теми менеджменту молодіжних центрів та просторів.

Бажаючі доєднатися до програми можуть за посиланням: https://forms.gle/sSJt4uENfcYzrfJ2A   

Освітній проєкт був розроблений на основі проміжних результатів обласного опитування молоді та молодіжних працівників/працівниць, який проводився Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів НПВ з метою покриття нагальних потреб молодіжних працівників/працівниць, збереження та підтримки сталої комунікації провайдерів молодіжної політики на території Донецької області.

До участі в онлайн-зустрічі доєдналася фахівець гуманітарного відділу Криворізької сільської ради Ольга Швець.