Про результати опитування молоді та молодіжних працівників Донецької області

  • 23

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує.

Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації в межах обласного опитування для молоді та молодіжних працівників Донецької області 7 березня 2024 року було презентовано проміжні результати для працівників структурних підрозділів з питань молоді Донецької області.

Під час зустрічі представлено кількісні і якісні показники дослідження, виявлені проблемні питання, потреби та пріоритетні напрямки роботи з теми молодіжної політики області.

Зокрема, презентовано два річних проєкти для покриття виявлених потреб.

Річний проєкт для молоді із неформальної освіти «Своя освіта» з тем психології, громадянської освіти, розвитку м’яких навичок і профорієнтації, які будуть проходити щотижня з відкритим набором.

Та проєкт для молодіжних працівників «Когорта», розроблений з метою кооперації та координації спільного досвіду та вирішення спільних викликів у реалізації молодіжної роботи на території Донецької області.

Адже молодіжна робота, заснована на кроссекторальній взаємодії всіх її учасників, сприяє ефективному процесу молодіжної участі на всіх її рівнях.