24 лютого 2024 року – другий рік початку повномасштабної війни

  • 69

 

24 лютого минає два роки від початку широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України.

Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну остаточно зірвало маску з агресивного путінського режиму, що 8 років прикидався «миротворцем» та «третьою стороною» у війні на сході України. Весь той час ворог поширював світом дезінформацію, брехню про «Донецьку та Луганську народні республіки», які насправді були і залишаються підконтрольними Москві окупаційними режимами в Донецькій та Луганській областях України. Путін намагався переконати світ, буцімто в Україні триває «громадянська війна».

Широкомасштабне вторгнення 24 лютого 2022 року принесло війну на всю територію України. У спротиві російському агресору Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

Російська Федерація розв’язала проти України імперіалістичну, загарбницьку й екзистенційну війну, спрямовану не лише на захоплення території, а й на знищення української державності, нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. Російська держава й ідеологія рашизму, яку сповідує російський політикум і підтримує більшість пересічних росіян, офіційно заперечують існування українців як окремої нації, а ті, хто не погоджуються з цим, підлягають фізичному знищенню.

На цій страшній війні гинуть справжні Українці, наші Герої-захисники! Серед них і наші земляки!

У кожному куточку нашої громади сумують і вшановують пам’ять земляків, що загинули, захищаючи нас і нашу незалежність.

Проте, ця війна зумовила консолідацію української нації. Наш героїчний опір став не лише боротьбою за свободу країни та виживання Українського народу. Ми нині є форпостом вільної Європи та всього демократичного світу. І дякуємо за потужну міжнародну допомогу у цій боротьбі.

Перемогти ворога ми можемо тільки разом, гуртуючись навколо спільної мети!

Ми можемо і зробимо це! Вистояли – переможемо!

Фото без опису