Стоп безліцензійній діяльності!

  • 25

Фото без опису

 

Податкова служба Донеччини на постійній основі проводить перевірки господарських об’єктів на предмет дотримання суб’єктами господарювання вимог податкового законодавства.

Так, співробітниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Донецькій області в межах заходів  контролю, спрямованих на припинення безліцензійної діяльності, проведені перевірки господарських одиниць.

В ході проведення перевірочних заходів за останній тиждень встановлено три суб’єкта господарювання, які провадили діяльність у містах Краматорську, Добропіллі та Костянтинівці без ліцензій на право реалізації тютюнових виробів.

При перевірці ФОП у Краматорську встановлені факти здійснення реалізації тютюнових виробів без відповідної ліцензії та за ціною вищою від максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби, встановлені виробниками або імпортерами таких тютюнових виробів, проведення розрахункових операції через РРО без використання режиму попереднього програмування найменування підакцизних товарів. Внаслідок чого складено акт та протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 ст.155-1 та ч.1 ст.164.

За результатами розгляду матеріалів перевірки щодо порушення порядку проведення розрахунків та здійснення діяльності без ліцензії до фізичної особи підприємця будуть застосовані штрафні/фінансові санкції у сумі 33 тисячі гривень.

Загальна сума застосованих штрафних санкцій за недотримання суб’єктами господарювання вимог діючого податкового законодавства та іншого законодавства складає 84,5 тис. гривень.

 

  Корисні посилання: