Участь представників громади в обласних онлайн-заходах

  • 30

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує.

20 лютого 2024 року у дистанційному форматі проведено такі заходи: нараду департаменту освіти і науки облдержадміністрації та захід до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні «Символ молодіжного спротиву».

Порядок денний обласної наради передбачав обговорення актуальних питань сфери освіти області, а саме: типові недоліки в діяльності органів управління освітою територіальних громад; як війна вплинула на освітні послуги в громадах: результати дослідження.

З нагоди відзначення Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні управлінням сім’ї, молоді та масових заходів облдержадміністрації спільно з Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за участі представників Українського інституту Національної пам’яті проведено онлайн-захід «Символ молодіжного спротиву».

Участь у заході брали представники активної молоді Донеччини з різних територіальних громад області, в тому числі Криворізької сільської.

Олексій Серветнік – головний спеціаліст центрального міжрегіонального відділу Українського інституту Національної пам’яті розповів молодим людям про події, що відбувалися на Майдані Незалежності м. Київ у 2014 році.

Ганна Бондаренко – фахівець з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності Донецького обласного дитячо-молодіжного центру розповіла про учасників Майдану, які народилися та виросли на Донеччині.

Ольга Дзержинська – голова Молодіжної ради при Донецькій обласній державній адміністрації провела інтерактивне зайняття, під час якого молодь територіальних громад могла зрозуміти важливість створення та участі молодіжних рад  у житті кожної громади області.