У Покровську відбувся обласний захід до Дня дарування книги

  • 77

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує.

Сьогодні у місті Покровську в змішаному форматі з нагоди Міжнародного дня дарування книги управлінням культури і туризму облдержадміністрації проведено святковий захід.

З вітальним словом до присутніх звернулася очільниця обласного управління культури і туризму Вікторія ТОЧЕНА, яка привітала працівників бібліотечної сфери зі святом та вкотре наголосила на важливості читання та відвідування бібліотек у часи повномасштабного вторгнення.

В очному форматі до участі в заході долучилися представники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради, які опікуються питаннями розвитку сільських бібліотек громади.

Під час проведення заходу низка громад Донеччини отримала примірники нової сучасної української літератури. Криворізька сільська ТГ не стала винятком і мала можливість поповнити фонди своїх бібліотечних закладів новими книгами.

Питання поповнення бібліофондів знаходиться на постійному контролі Криворізької сільської ради та особисто начальника військової адміністрації Анни ЧЕРКАШИНОЇ, що передбачено Програмою економічного і соціального розвитку на 2024 рік Криворізької сільської територіальної громади (розділ «Культура і туризм»).