Звіт дільничних офіцерів поліції сектору превенції відділення поліції №1 Покровського РУП ГУНП в Донецькій області за 2023 рік

  • 37

Фото без опису

 

Територія обслуговування: м. Добропілля, м. Білицьке, м. Білозерське, с. Добропілля, с. Святогорівка, с. Ганнівка, с. Шахове, с. Вірівка, с. Новоукраїнка, с. Вікторівка, с. Нововікторівка, с.Копані, с. Торецьке, с. Никонорівка, с. Золотий Колодязь, с. Кучерів Яр, с. Грузьке, с. Веселе, с. Новоторецьке, с. Лідине, с. Петрівка, с. Мар’ївка, с. Ракша, с. Новокриворіжжя, с. Зелене, с. Завідо-Кудашево, с. Завідо-Борзенка, с. Ново-Мар’їнка, с. Артема, с. Новоолександрівка, с. Мирне, с. Юріївка, с. Гуліве, с. Шилово, с. Кам’янка, с. Василівка, с. Лиман, с. Матяшево, с. Красноподілля, с. Новогришине.

Протягом 2023 року дільничними офіцерами поліції розглянуто 452 зверненя громадян.

За 2023 рік дільничними офіцерами поліції задокументовано 313 адміністративних правопорушень, зокрема з яких:

  • вчинення домашнього насильства за ст.173-2 КУпАП – 53 адміністративних протоколів та 11 термінових заборонних приписів стосовно кривдника;
  • порушення правил адміністративного нагляду за ст.187 КУпАП – 21 адміністративних протоколів;
  • виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення та придбання  самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення за ст.ст.176, 177 КУпАП – 25 постанова про адміністративне правопорушення.

У зв’язку з тим, що на території Донецької області заборонено продаж та ввезення алкогольної продукції, особлива увага приділялась правопорушенням пов’язаними з порушеннями правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами за ст.ст.156, 164 КУпАП складено та направлено до суду – 151 адміністративних протоколів (вилучено: 9710,96 літрів алкогольної продукції та 8601 безакцизних пачок сигарет) та інші.

Також протягом 2023 року розкрито 60 кримінальних правопорушень.

Дільничними офіцерами поліції також проводились роз’яснювальні бесіди серед населення громади щодо особистого захисту, їх майна від протиправних посягань та профілактичні заходи щодо боротьби з домашнім насильством та шахрайством, а також заходи з протидії вчинення злочинів проти осіб похилого віку та порушення прав рівноправності громадян.

Поліцейські здійснюють всі необхідні заходи для посилення безпеки мешканців Добропільської ТГ. З метою недопущення ускладнення криміногенної ситуації та порушень публічного (громадського) порядку на території обслуговування проводиться постійний моніторинг стану оперативної обстановки і вживаються невідкладні заходи реагування на  її зміни.

Пам’ятайте, що поліція стоїть на сторожі безпеки мешканців Добропільської ТГ, жодне повідомлення громадян не залишиться поза нашою увагою.

Тільки разом ми зможемо забезпечити правопорядок і спокій.

Перемоги та миру нам усім.