Відбулася святкова зустріч учасників інформаційної акції «Ми є. Були. І будем ми!»

  • 25

25 грудня у режимі онлайн відбулась святкова зустріч учасників інформаційної акції «Ми є. Були. І будем ми!», до участі в якій долучилась активна молодь Криворізької сільської територіальної громади.                    

Акція стартувала на початку 2023 року, щоб відобразити внесок молодих людей у наближення перемоги України через їхню роботу на різних фронтах: інформаційному, волонтерському, спортивному, освітньому, культурному, економічному. Усі учасники могли запропонувати свою реальну історію – частинку свого життя – для розміщення на сайтах та в соціальних мережах. Загалом зараз опубліковано вже 56 історій.

Подякувала та привітала учасників заходу заступниця голови Донецької облдержадміністрації Юлія КОСТЮНІНА, яка зазначила, що акція стала джерелом натхнення для багатьох мешканців Донеччини та людей з інших областей України.

«Я хочу подякувати Вам за Вашу працю, за Вашу громадську діяльність, за небайдужість, милосердя та доброту», – звернулася до учасників заступниця голови ОДА.

Також до слів подяки приєдналися присутні керівники структурних підрозділів ОДА – заступник директора департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Олександр Вдовенко, начальник управління культури і туризму Вікторія Точена, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Лілія Золкіна, директор департаменту освіти і науки Тетяна Сідашева та заступник начальника відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ольга Присяжнюк.

Присутні на заході в дружній атмосфері поділилися своїми новими здобутками та проєктами на наступний рік. Усі вони натхненно працюють заради перемоги і вже мають плани на майбутню відбудову Донецької області.

Усі учасники інформаційної акції поштою отримали дипломи та сувеніри від організаторів.