Про участь представників Криворізької ТГ у низці грудневих заходів

  • 32

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради доводить до відома, що на початку грудня 2023 року проведено низку заходів, а саме: засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при сільській військовій адміністрації та година обговорення нормативних документів у сфері освіти департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації.

До участі в онлайн-заходах долучилися представники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради: начальник відділу – Лариса Грибаускас та фахівці відділу – Наталя Верем’єва й Ольга Швець.

На порядок денний засідання було винесено такі питання: виконання програм з підтримки цивільного населення та пільгової категорії громадян, забезпечення гуманітарною допомогою населення громади, проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», робота з мешканцями громади, ветеранами та членами їх родин в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

Під час години обговорення учасники розглянули лист Міністерства освіти і науки України від 27.11.2023 № 1/18669-23 «Про освітній ступінь педагогічних працівників».