Задонатили – і побігли! Про підсумки другого Всеукраїнського спортивного марафону «Крок»

  • 37

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє.

Протягом жовтня-листопада поточного року у рамках фестивалю «Код Нації» проводився другий Всеукраїнський спортивний марафон «Крок».

Метою марафону було проведення спортивних заходів благодійного спрямування восени 2023 року заради популяризації ідеї здорової нації та рухомого способу життя; спонукання до підвищення та розвитку українського духу в суспільстві; залучення представників з усіх областей України до участі задля утвердження моральної, духовної, національної свідомості та єдності українського народу.

Учасницею від Криворізької ТГ стала фахівчиня гуманітарного відділу Криворізької сільської ради Ольга Швець, яка подолала забіг відповідно до обраної дистанції (3 км для вікової категорії 18+ років). За результатами одержано відповідний диплом.

Варто зазначити, що обов’язковою умовою для участі в марафоні було здійснення благодійного внеску всіма учасниками заходу. Отриманий прибуток вже передано на потреби Збройних Сил України. Вітаємо учасників і бажаємо нових перемог! Віримо у наших воїнів!