Наприкінці листопада молодь Криворізької ТГ підвищила свою кваліфікацію

  • 44

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує.

Протягом 20-22 листопада 2023 року у місті Києві та селі Орловщина Дніпропетровської області проходила низка молодіжних заходів.

Коворкінг «ПроКач 3.0» (с. Орловщина) об’єднав два молодіжні форуми «Молодь і Держава – партнерство заради розвитку!» та «Громадська та політична активність молоді: сучасна дійсність».

Представники молодіжних центрів, молодіжних рад та молодіжні працівники Донецької області зібрались, щоб отримати нові знання, обговорити актуальні проблемні питання реалізації молодіжної політики, обмінятися досвідом та посилити співпрацю між молодіжними осередками територіальних громад Донеччини.

Під час заходу учасники дізналися про стан молодіжної політики, роботу молодіжних рад та молодіжних центрів області, поділилися лайфхаками молодіжної роботи, отримали знання щодо планування роботи молодіжних осередків та навчилися писати проєкти на отримання фінансової підтримки від міжнародних організацій, які зможуть успішно реалізовувати у своїх громадах.

Серед основних тем спеціалізованого тренінгу «Адвокація для молодіжного центру та простору» (м. Київ) були охоплені: адвокація та її значення для МЦ чи МП, розробка стратегії та планів для успішної адвокації, ідентифікація та аналіз потреби молоді в громаді.

До участі у зазначених офлайн-заходах долучилися молоді працівники – педагоги закладів освіти Криворізької сільської громади: Ганна Тютюнник (Шилівська філія ОЗО «Добропільський ліцей»), Аліна Сердюкова та Анастасія Тихоненко (ЗДО № 4 «Сонечко», молодіжний центр «Нове покоління).  

За результатами участі активні педагогині одержали відповідні сертифікати. Вітаємо і бажаємо наснаги у подальшій роботі!