Про перебіг акції «Книга подяки Незламним»

  • 46

1 жовтня, з нагоди Дня захисників і захисниць України, у м. Покровськ стартувала акція «Книга подяки Незламним», організована Донецькою обласною державною адміністрацією.

За задумом, у Книзі будуть зібрані слова подяки українським воїнам – і ці слова будуть збережені для майбутніх поколінь. Протягом двох місяців Книга подорожуватиме по Донеччині, щоб на її сторінках свою вдячність могли висловити жителі 46 громад області.

З метою належного оформлення Книги 18 жовтня поточного року відбулася чергова онлайн-нарада під керівництвом начальника управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації - Лілії Золкіної.

Участь у заході взяли начальник гуманітарного відділу Криворізької сільської ради – Лариса Грибаускас і головний спеціаліст відділу – Тетяна Стащенко.

Книга буде заповнена у двох примірниках: перший залишиться на Донеччині та буде збережений для майбутнього музею війни в Донецькій області, а другий примірник 6 грудня 2023 року, у день Збройних Сил України, молоді активісти подарують представникам ЗСУ.

«Книга подяки Незламним» – це не просто книжка, а народне надбання та подяка українським воїнам за силу, волю та збережені життя.

Цією книжкою увічнимо старання захисників і захисниць для єдності та для нашого вільного майбутнього життя!

Фото без опису