Про підсумки Всеукраїнського огляд-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах України

  • 56

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує.

З метою підвищення якості освітнього процесу, вивчення, узагальнення та поширення кращого досвіду роботи з фізичного виховання, активізації діяльності керівництва закладів загальної середньої освіти громади щодо покращення роботи з фізичного виховання та популяризації здорового способу життя протягом серпня 2023 року проводився І (місцевий) етап Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в закладах загальної середньої освіти Криворізької сільської ради.

За результатами розгляду поданих конкурсних матеріалів було прийнято рішення направити роботу ОЗО «Добропільський ліцей Криворізької сільської ради» для участі у ІІ (обласному) етапі Конкурсу.

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації від 12.09.2023 № 75 «Про підсумки ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти України» вчитель фізичного виховання ОЗО Крамарев В.Г. став призером в номінації «Кращі сільські заклади загальної середньої освіти».

Вітаємо педагога та заклад освіти з отриманням почесної грамоти за вагомий внесок у розвиток фізичного виховання учнівської молоді громади! Зичимо подальших перемог і натхнення у роботі!