Добропільський міський центр зайнятості провів ярмарок вакансій ТДВ «Шахта «Білозерська»

  • 54

10 жовтня Добропільським міським центром зайнятості був проведений онлайн ярмарок вакансій в рамках проведення Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен» та на замовлення ТДВ «Шахта «Білозерська» для 12 безробітних, які перебувають на обліку у центрі зайнятості. Основна мета заходу - безпосереднє спілкування працедавця з претендентами на робочі місця для прискорення працевлаштування та укомплектування потреби підприємства в робітниках.

Консультант роботодавця відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями центру зайнятості Наталя Стряпча познайомила присутніх з представницею підприємства Катериною Дмитрохіною та надала інформацію про вакансії, які на теперішній час має роботодавець. Пані Катерина ознайомила учасників з діяльністю підприємства, повідомила про умови праці, режим роботи, розмір заробітної плати, тривалість робочого часу, про порядок проходження медогляду при працевлаштуванні та бронювання підприємством певних категорій військовозобов’язаних працівників, безкоштовне медичне страхування. ТДВ «Шахта «Білозерська» для осіб, які працевлаштовуються з інших міст, надає можливість отримання часткової компенсації за оренду житла. Також Катерина Дмитрохіна запросила бажаючих відвідати екскурсію на шахту для детального та наглядного ознайомлення з умовами праці на підземних професіях.

Наразі у роботодавця є потреба в терміновому укомплектуванні таких вакансій, як машиніст підземних установок, електрослюсар підземний, гірник підземний, на деякі підземні професії приймають не тільки чоловіків, а й жінок. Для тих, хто немає відповідної професії роботодавець пропонує навчання чи перенавчання.

Проведення ярмарків вакансій допомагає вирішити питання добору персоналу та прискорити працевлаштування безробітних громадян.

 

Фото без опису