Працюємо разом, щоб допомогти кожному вимушеному переселенцю

  • 64

Протягом вересня – жовтня триває всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен». 20 вересня Добропільський міський центр зайнятості в рамках  цієї кампанії  провів інформаційний вебінар для внутрішньо переміщених осіб за участі представників Управління соціального захисту Добропільської міської ради. На заході були присутні 12 шукачів роботи.

Начальниця відділу кар’єрного консультування центру зайнятості Марина Крижановська обговорила з учасниками  проблемні питання з якими стикаються люди  з числа переміщених осіб та  запропонувала  послуги, які пришвидчують працевлаштування.

Начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями центру зайнятості Валентина Гончарова  розповіла про  професії, на які  є сталий  попит з боку роботодавців Добропільщини та ознайомила учасників  з програмами стимулювання роботодавців за працевлаштування  внутрішніх переселенців

Роз’яснення щодо Постанови КМУ від 11.07.2023 р. № 709 «Про деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб» стосовно змін у виплатах на проживання  переміщених осіб надали  начальник відділу соціальних гарантій управління соціального захисту Ольга Сузіної  та головний спеціаліст сектору прийому громадян відділу грошових виплат та компенсацій Олена Грибцова.

Злагоджена співпраця всіх державних інституцій, небайдужість кожного фахівця і готовність осіб, які вимушено переселились, до активного пошуку роботи дозволяють знайти місце працевлаштування для кожного.

Інші новини

Всі новини