Відбулась онлайн-зустріч з експертом з гендерних питань

  • 71

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує, що 08 вересня 2023 року в рамках програми «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», що реалізується ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки ООН Жінки, відбулась онлайн-зустріч з відомим експертом з гендерних питань Михайлом Корюкаловим.

Михайло Корюкалов – експерт з гендерної рівності та відповідального татівства, має 17 років досвіду в цих сферах, кандидат політичних наук, а також батько трьох доньок.

Про Михайла ви могли чути завдяки ініціативі Татохаб – спільнота  усвідомлених татів, де вони можуть спілкуватися, обмінюватися досвідом, отримувати поради від спеціалістів з різних напрямів та якісно проводити час з малечею.

До участі в зазначеному заході долучилися представники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради.

Під час онлайн-тренінгу учасники ознайомилися з експертизою пана Михайла в сфері відповідального татівства, а також оновили свої знання та дізналися більше про основи гендерної рівності, гендерні ролі в суспільстві та їх вплив на життя жінок і чоловіків, причини виникнення гендерно зумовленого насильства й шляхів його запобігання.