В Україні триває цифровізація шкіл

  • 51

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує.

З метою розбудови сучасної освітньої інфраструктури в Україні створено цифрову платформу адміністрування навчального процесу ОІС (LMS) Eddy, яка вже отримала позитивні відгуки освітян по всій Україні.

07 вересня 2023 року відбулась онлайн-презентація для відділів освіти та шкіл області щодо можливостей інформаційної платформи адміністрування навчального процесу Eddy та безкоштовного підключення до неї.

До перегляду долучилися представники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради, керівники та педагоги закладів загальної середньої освіти громади.

Платформа Eddy надає такі модулі та функції: цифровий розклад, цифровий журнал, домашні завдання та тестування, вбудований модуль для проведення онлайн-уроків, інструменти для керування діяльністю в класі та школі, оцінювання учнів та відстеження прогресу навчання, інструменти співпраці між учнями, вчителями та батьками, проведення онлайн-нарад, можливість формувати та подавати 14 документів онлайн (згідно з наказом МОН № 707), модуль аналітики для органів управління освітою, можливість проведення тестувань та олімпіад та ще більше 90 корисних функцій.

Сьогодні платформу Eddy в своїй роботі використовують навчальні заклади в усіх регіонах України. Проєкт має рекомендацію інституту післядипломної освіти ім. Б. Грінченка. Платформа Eddy стала базою для проведення предметних олімпіад, участь у яких взяло більше 120 000 учнів.

Використовуючи платформу Eddy заклади освіти отримують: інтеграцію з АІКОМ та зручний внутрішній документообіг, аналітику навчального процесу у реальному часі, можливість розробки унікального функціоналу, сучасний сайт, можливість роботи offline, повноцінну технічну підтримку користувачів, безкоштовний пакет Microsoft Office 365 та багато іншого.