Патріотичний забіг-2023

  • 66

Патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ» - традиція щорічного вшанування пам’яті полеглих воїнів. Захід проводиться з метою формування національно-патріотичної свідомості громадян України. Забіг є  можливістю пробігти
за тих, хто загинув, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, подякувати і підтримати близьких наших Героїв, об’єднання ветеранів та діючих військовослужбовців, службовців сектору безпеки й оборони України, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, вшанування пам’яті Героїв.

Захід приурочено до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, що відзначається 29 серпня.

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує, що у перший день проведення патріотичного забігу фахівець відділу Ольга Швець подолала відстань 2 км задля вшанування пам’яті загиблого воїна – мешканця громади Сергія Карманця. 

З міркувань безпеки у 2023 році в Україні забіг проводиться онлайн. Всі зареєстровані учасники зможуть пробігти обрану дистанцію у період з 26 серпня до 5 вересня 2023 року. Зареєструватись на забіг можна до 20 вересня.

Шановні жителі громади, беріть участь у зазначеному заході, ваша участь – це безцінний внесок у справу збереження пам’яті про загиблих Героїв!