Участь педагогів закладів освіти громади у ІХ Конгресі освітян "Код незламності освіти Донеччини"

  • 58

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що 17, 18 та 21 серпня 2023 року у м. Києві пройшов ІХ Конгрес освітян "Код незламності освіти Донеччини".

Криворізька СТГ приймала активну участь у цьому заході. Представники громади проявили велику зацікавленість у пошуку шляхів відновлення освітньої системи регіону в повоєнний час та перспектив реформування освіти в надскладних умовах. Тому всі заклади освіти долучилися до цього заходу будь-яким зручним способом - як офлайн, так і онлайн.

На Конгресі дошкільний блок освіти нашої громади представляла Матвієнко Світлана Анатоліївна як керівник методичного об’єднання закладів дошкільної освіти. Від гуманітарного відділу безпосередньо були присутні начальник відділу, головний спеціаліст та спеціалісти відповідних напрямків. Також були залучені керівники та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів для плідної взаємодії з колегами, продуктивних обговорень ідей відновлення освітніх осередків області та пізнання кращих практик професійної підтримки педагогів Донеччини.