Обласний форум до Дня молоді шириться містами Донеччини

  • 49

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує, що 04 серпня 2023 року з нагоди відзначення Дня молоді в Україні в рамках молодіжного тижня «Молодь для країни» відбувся молодіжний форум «В єдності наша сила».

Фасилітаторкою онлайн-заходу виступила фахівчиня гуманітарного відділу Криворізької сільської ради Ольга Швець.
З вітальними словами до молоді Криворізької сільської ТГ звернулися начальниця управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-
патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації Лілія Золкіна та начальниця гуманітарного відділу Криворізької сільської
ради Лариса Грибаускас.
Зустріч мала за мету зібрати молодь громади для обговорення проблемних ситуацій у молодих людей в умовах воєнного стану, визначення причин цих проблем, їх дослідження і пошуку можливих шляхів вирішення.
Також молодь попрацювала в командах над основними завданнями та планами на наступний рік у сфері молодіжної політики, враховуючи виклики сьогодення. Напрацьовані під час заходу матеріали будуть узагальнені Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром та передані для роботи Міністерству молоді та спорту України.