14 липня відбулася Міжнародна освітня конференція Подяки

  • 95

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує, що в рамках мережі Українських Освітніх Хабів за підтримки Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) 14 липня 2023 року у м. Варшаві відбулася Міжнародна освітня конференція Подяки.
Захід було організовано Міністерством освіти і науки України, Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», а також Асоціацією інноваційної та цифрової освіти. 
Спікерами зустрічі виступили представники Міністерства освіти і науки України, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Фонду народонаселення ООН, Вишеградського фонду, Центральної Європейської ініціативи (СЕІ), «Deloitte Foundation», Міністерства освіти і науки Польщі, мерії міста Варшави та Посольства України у Польщі.
До участі в заході у форматі онлайн долучилися керівники, педагоги закладів освіти та представники гуманітарного відділу Криворізької сільської ради.
Під час конференції учасники мали змогу взяти участь у панельних дискусіях: з українськими вчителями, які брали участь у проєкті щодо кар’єрних можливостей для українських вчителів у Польщі; з українськими підлітками та їхніми батьками про освіту в Польщі; з міжнародними фондами та представниками польської влади щодо подальших планів та перспектив підтримки біженців з України в Польщі. Презентовано досягнення проєкту (виступи донорів Українського освітнього хабу: Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Міжнародний Вишеградський фонд, Фонд «Делойт», Центральноєвропейська ініціатива). Також для присутніх було проведено різноманітні творчі майстерні.