Відпочинок дітей які потребують особливої уваги та підтримки

  • 95

Фото без опису

 

Покрокові Поради батькам, як купити путівку.

До нас, нашої країни прийшла біда – повномасштабне воєнне вторгнення російської федерації, потерпають від цього всі і дорослі і діти, але Діти найбільш вразливі щодо отримання психологічних травм, і Команда Комунального підприємства не може стояти осторонь від допомоги щодо вирішення проблеми у подоланні негативних психологічних та фізичних наслідків травм війни.

І тому найбільш сприятливим для такої допомоги є Літо та літні канікули у родинному колі Перлинівців. Це той час, якого чекає з нетерпінням кожна дитина. Адже, такий відпочинок надає дітям змогу  відновити своє здоровя.

Але, для того, щоб найсвітліші очікування дитини стали реальністюпотурбуйтесь про це заздалегідь. Не варто відкладати вирішення питання літнього оздоровлення та відпочинку Вашої дитини на потім.Бронюйте місця зараз та сплачуйте путівку! Тим паче, що Ми вже сьогодні готові підказати як це зробити, щоб це було: комфортно, змістовно, незабутньо весело, корисно! Для цього батькам необхідно зробити лише декілька кроків:

КРОК 1 Вибрати зміну, в яку хоче поїхати Ваша дитина.

КРОК 2 Ознайомитись та заповнити Інформаційну карту, і надіслати її із Договором

КРОК 3 Вказати в заяві  вид зворотного зв'язку (електрону пошту, Вайбер тощо)

КРОК 4 Скачати договір, розміщений на сайті у 2-х примірниках, ознайомитись, і якщо нема зауважень підписати.

КРОК 5 Оплатити вартість путівки за реквізитами у договорі. Додати: підписаний договір, копію свідоцтва про народження, копію квитанції про оплату, інформаційну карту всі документи відсканувати та відправити на електрону адресу Комунального підприємства perlynadon@gmail.com

КРОК 6 Керівник підприємства підписує договір, виписує путівку після отримання коштів на рахунок підприємства та відправляє  батькам за вказаною вами адресою.

КРОК 7 Для прийому  дітей необхідні наступні документи: путівка, копія свідоцтва про народження; медична довідка, що затверджена Наказом Міністерства охорони здоров’я України 29.05.2013 р. №435 (Форма первинної облікової документації №079/о) на Дитину, яка видана не раніше ніж за 3 (три) дні до першого дня (який зазначений в пункті 1.5. Договору) перебування Дитини в Таборі, в якій позначено про епідеміологічне оточення: та карту щеплення; копії всіх документів, що підтверджують зв'язок з дитиною, якщо особа, яка отримала путівку, вписано в свідоцтво про народженні під іншим прізвищем.

                                                                                                                                                             

  Ми раді будемо Вас бачити!!!!                                                                                                                              Дякуємо ВАМ за Довіру!!!