На Донеччині триває набір в рамках проєкту «Гвардія наступу»

  • 125

Фото без опису

В Україні триває рекрутингова кампанія «Гвардія наступу». «Гвардія наступу» - проєкт Міністерства внутрішніх справ України. Він передбачає набір до 8 нових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Всі ці новостворені підрозділи посилять наші сили у майбутньому наступі.

        «Якщо ти прагнеш звільнити від російської навали рідні міста, повернути людям втрачені домівки, а тим, хто потерпає від окупації, - мирне та комфортне життя в складі України, запрошуємо до нашої команди «лютих» мешканців Донеччини» - наголошують у поліції Донецької області.

        Робота щодо комплектування бригад в рамках проєкту «Гвардія наступу» здійснюється за ініціативою прикордонної служби України (бригада «Сталевий кордон»), національної поліції України (спецпідрозділ «Лють») та національної гвардії України (бригади «Буревій», «Кара-Даг», «Спартан», «Червона калина», «Рубіж», «Азов»).

        Подати анкету можна онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ або звернутися до ректрутингового центру у Покровську.

        На даний час вже діє приймальний пункт реєстрації добровольців, який знаходиться в приміщенні Покровської центральної бібліотеки, за адресою: м. Покровськ, вул.Європейська, 22. Більш детальну інформацію ви можете отримати подзвонивши на безкоштовну гарячу лінію 0800100020.

        На кандидатів, які пройдуть відбір, чекає високоякісна підготовка та гідне грошове забезпечення.